Referenciák

Hotel Bélibáb - Hajdúszoboszló

A Hotel Délibáb a fürdőváros, Hajdúszoboszló, egyik legkedveltebb szállodája. A 245 igazán stílusos szoba, a különleges szolgáltatások és Európa legnagyobb termálvizű fürdőkomplexumának közelsége kiválóan alkalmassá teszi, hogy az ember valóban kikapcsolódhasson.

Több száz fős rendezvényterem, éttermek és kávézó is található a komplexumban, melyek egytől-egyig mind a vendégek kényelmét hivatottak szolgálni.

Prime Étterem - Budapest

A Prime Étterem Budapest egyik legnívósabb és legelegánsabb étterme.A legfinomabb marhahúsokból készült steak-ek nem csak az ínyencek számára kínálnak valódi kulináris élvezetet.

Az étel kínálatban megjelenő minőséget és színvonalat az étterem belső kialakítása és egyedi stílusa is hűen tükrözi. Az elegáns ám mégis családias légkör kiváló egy romantikus vacsorához, de akár egy üzleti megbeszéléshez is.

Hotel Óbester - Debrecen

A Hotel Óbester Debrecen történelmi belvárosában található. A négy csillagos szálloda 40 szobájával, 5 lakosztályával és kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásaival Kelet-Magyarország egyik legelegánsabb szállodája. 

A szálloda igazi kuriózuma, hogy ez a világ első huszár szállodája, mely nevével is előttük tiszteleg, hisze névadója a Simonyi Óbester, a leghíresebb magyar huszár.

Mákvirág Étterem - Budapest

A TV2 székházában található Mákvirág Étterem 2012 nyarán teljesen új arculatot kapott. A barátságos belső kialakítás a színek és az elegáns, de egyszerű formák tökéletesen alkalmasak, hogy a 21. századi, nagyvárosi ember a napi rohanásban egy pillanatra megpihenjen és újból feltöltődjön energiával. 

A felújított étteremben egyszerre akár 130 ember is kényelmesen elfér és az elkülönülni vágyóknak egy igényes VIP helyiség biztosítja az áhított magányt, mely terem akár egy ebéd közbeni üzleti megbeszélésnek is kiváló színhelye lehet.

Stereo Club - Debrecen

A debreceni fiatalok jól ismerik a Stereo Caffe Bar-t, hiszen az egyetemi város egyik legszínvonalasabb szórakozó helye ez, ahol a hangulat minden bulin fergeteges. A hangulatos és stílusos belső tér egyaránt kiváló helyszínt biztosít egy táncos bulihoz, de akár egy baráti beszélgetéshez is.

Öböl Ház Rendezvényközpont - Budapest

A 2011-ben felújított Öböl Ház Rendezvényközpont Budapest belvárosától csak egy kőhajításnyira a, Kopaszi Gát öblében egy 10 hektáros, csodás, zöld területen fekszik. A gyönyörű környezet minden oda látogatót elbűvöl, melyet a hatalmas panoráma üvegfalak csak tovább fokoznak.

Az akár 800 fő befogadására is alkalmas rendezvényközpont rendszeresen ad helyet báloknak, esküvőknek és konferenciáknak, hiszen igényes kialakításának és technika felszereltségének köszönhetően szinte bármilyen rendezvény helyszínéül kiváló választás lehet.

Buddha Bár - Klotild Palota

A 2012 nyarán megnyitotta kapuit a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace, a világ második Buddha-Bar Hotel-e. Az ázsiai-gyarmati stílust idéző belső terek, bárok, éttermek és maga az 5 csillagos szálloda is igazi exkluzivitást kínál vendégeinek.

A csodásan felújított Klotild Palota a belváros szívében méltó helye lehet egy ilyen elegáns szállodának, mely 102 szobájával, egyedi lakosztályaival és világszínvonalú szolgáltatásaival a legmagasabb igényű vendégeknek is képes kielégíteni.