Egyedi lámpa és lámpaernyő gyártás

Azt hogy az ember egy adott szobában hogyan érzi magát, hogy egy új helyre belépve milyen benyomások érik, nagyban az adott helyiség stílusa határozza meg, hogy az milyen hangulatot áraszt magából. A megfelelő miliő kialakítása úgyan úgy teheti vonzóvá üzlethelyiségünket a fogyasztók számára, mint ahogy igazi, meleg családi fészekké változtathat egy otthont. A lakberendezők jól tudják, hogy egy divatos belső tér kialakításának számos eleme van, melyek közül az egyik maga a fényforrás. Egy jól mégválasztott lámpa, egy hangulatos és egyedi lámpaernyő személyiséget kölcsönözhet a helynek.

Cégünk, a Livestudio, egyedi lámpa és lámpaernyő tervezéssel, valamint gyártással foglalkozik, mert a cél hogy olyan legyen, amilyen másnak nincs. Belsőépítészek és lakberendezők rendszeresen fordulnak hozzánk elképzeléseikkel, hiszen kreatív, sokszor extrém ötleteik megvalósításánál gyakran egyedi megoldásokra van szükség.

A tervezés és kivitelezés során képesek vagyunk igazodni a különleges igényekhez, hiszen vannak olyan belső terek, ahol a különleges formák elengedhetetlenek az esztétikus miliő kialakításához. Ebben tudunk mi Önnek segíteni! Termelői kapacitásunknak köszönhetően akár szállodák, hotelek, bevásárlóközpontok, illetve szórakozóhelyek nagyobb darabszámú megrendeléseit is képesek vagyunk teljesíteni, de szívesen vesszük magánszemélyek megkeresését is és vállalunk 1-2 darabos egyedi lámpaernyő gyártást is. Előfordul, hogy magánszemélyek szeretnének otthonukba valamilyen egészen egyedi lámpát, de nincsenek pontos elképzeléseik. Ilyen esetekben lakberendezési tanácsokkal segítjük őket a helyes formák és anyagok kiválasztásában.

Cégünk teljes körű lakberendezési szolgáltatást is vállal, főleg Békés megye területén. Amennyiben erre szolgáltatásunkra lenne szüksége, készséggel állunk rendelkezésére!

Tovább...